APOLLO F1- recoltă bogată

Pentru realizarea unor recolte bogate şi de super calitate, firma ZKI ZRT Institutul de Cercetare Legumicolă din Ungaria, oferă legumicultorilor seminţe certificate cu germinaţie şi puritate excelente ce conferă timpurietate şi productivitate mare pe toată perioada de vegetaţie.

Conform rezultatelor obţinute de-a lungul anilor, hibridul Apollo F1 este de necontestat, fiind considerat, datorită calităţilor şi recoltelor bogate, hibridul de top al firmei ZKI-Seminţe din gama ardeilor de tip blocky: fructele au un aspect comercial agreabil, fiind mari cu o greutate medie de 200-220 grame dispuse în patru lobi, lungimea şi respectiv lăţimea fiind de aceeaşi dimensiune (cca 8-10 cm), culoarea alb-gălbui, iar la maturitate se coace în roşu-aprins.

Hibridul se poate cultiva atât în sere, solarii, căt şi în câmp. Este recomandată palisarea şi conducerea pe două braţe, prezintă creştere nedeterminată, un sistem radicular şi vrej robust, internoduri scurte fructificând la fiecare internod pe o lungă perioadă, obţinându-se recolte considerabile.

Datorită capacităţii mari de producţie, recomandăm un aport susţinut de substanţe nutritive pe toată perioada de vegetaţie. Astfel la plantare necesită îngrăşăminte hidrosolubile, bogate în P(fosfor), de la fructificare la coacere raportul de îngrăşăminte este de 1:1,5 N-K(azot-potasiu), iar de la coacere se folosesc îngrăşăminte bogate în K (potasiu). Administrarea îngrăşămintelor pe baza de Ca (Calciu), face ca fructele să fie uniforme şi ferme (tari), să îşi păstreze pe o perioadă îndelungată prospeţimea.

Alte caracteristici care îl recomandă sunt :

În comparaţie cu alţi hibrizi din aceeaşi categorie rezultatele au fost concludente.

Datorită fructificării constante şi continue s-au obţinut cantităţi echilibrate care au fost net superioare în favoarea hibridului Apollo F1(cca 25-30%).

Vă prezentăm rezultatele obţinute de unul dintre legumicultorii care foloseşte hibridul Apollo F1 cu succes. Exemplu: Domnul Enache Ionel din localitatea Grădinari, Judeţul Olt.

În acest sezon, domnul Enache Ionel a obţinut rezultate spectaculoase cu Apollo F1 în cultură de câmp. Din discuţia avută cu dumnealui au reieşit urmatoarele concluzii:

A cultivat 25 ari (0,25ha) cu 15.000 plante de Apollo F1, obţinând aproximativ 22 tone fiind foarte mulţumit în comparaţie cu un alt hibrid concurent de la altă firmă (Apollo F1 a depăşit cu cca 25%- hibridul concurent);

Fructele nu au fost diferite faţă de cele din spaţii protejate, greutatea de cca 200 grame, aspect plăcut, culoarea alb-gălbui, coacere în roşu aprins;

Hibridul a valorificat eficient îngrăşămintele administrate;

Rezistenţă mare la transport şi păstrare;

Datorită recoltei bogate şi celorlalte calităţi pe care le are acest hibrid va cultiva în continuare Apollo F1 îndrumând şi alţi legumicultori să se orienteze necondiţionat, fără ezitare spre acest hibrid excelent.

În final concluzionăm că hibridul Apollo F1 al firmei ZKI- Seminţe, datorită calităţilor sus menţionate este hibridul prezentului şi chiar al viitorului asigurând o cultură profitabilă pe durata întregului sezon.

ZKI-Seminţe vă doreşte succes în cultivare şi în speranţa că am reuşit să vă uşurâm alegera dumneavoastră !